+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

20ft Omah kontainer sing bisa diupgrade menyang Selandia Baru

wektu: 2020-10-22 Hits: 8



Siji kontainer sing bisa diupgrade 20 kaki dikirim tanggal Okt. 20, 2020 menyang Auckland, Selandia Baru, bakal digunakake minangka kantor ing kana.


pigura steel: struktur baja galvanis;

Panel tembok lan atap: 75panel ESS sandwich EPS;

Windows: Jendela kaca geser aluminium, 8 set;

Pintu: Pintu kaca geser aluminium, 1 pesawat;

Lantai: Cement board+composite board;

cahya: 6 lampu LED pcs;



Previous : Ana

Sabanjure : Lupu Bridgehead Project Bridge