+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Bangunan Finance Global

wektu: 2019-05-22 Hits: 97

The Citigroup Menara ingkang mapan wonten Pudong Lujiazui Finance lan Zone Trade. Punika jejer kanggo Jin Mao Tower lan Menara Oriental Pearl. Tlatah bangunan punika 118,920 kothak meter. Ing gedhong utama iku 40 crita dhuwur lan dhuwure gedhong iku 181 meter.  The project has won the Shanghai "Magnolia" penghargaan, the national "Luban Award."