+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Lupu Bridgehead Project Bridge

wektu: 2019-03-20 Hits: 95
Sisih sipil wis dibangun déning Shanghai Engineering India Construction Group Co., Ltd. Kreteg utama kalebu sisih dhasar, area triangle, utama bridge rentang kreteg lan kelompok jembatan utama. Lumahing ditempelake sidewalks, tilase nyawang, tembok anti-tabrakan, karo hubungan.
The Lupu Bridge Project dumunung ing sisih njaba saka Pudong Puxi Anchor Pier, karo wilayah construction total 12,000 kothak meter lan dhuwur total 61.54 meter. Iku titik utama tampilan saka nyawang Lupu Bridge lan nyawang elevator lan platform nyawang. project menangaken Luban Award nasional.


Previous : Ana

Sabanjure : Bangunan Finance Global