+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Luwan District 117 pemblokiran omah

wektu: 2019-10-16 Hits: 93

The Lupu Bridge Project dumunung ing sisih njaba saka Pudong Puxi Anchor Pier, karo wilayah construction total 12,000 kothak meter lan dhuwur total 61.54 meter. Iku titik utama tampilan saka nyawang Lupu Bridge lan nyawang elevator lan platform nyawang. project menangaken Luban Award nasional.

Previous : Wuxi Shimao siji

Sabanjure : Yangpu Bridge