+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Luwan District 117 pemblokiran omah

wektu: 2019-09-08 Hits: 82

Luwan District 117 pemblokiran dumunung ing Luwan District Fuxing East Road, Jinan prapatan, total saka limang 8 kanggo 23 lapisan bangunan omah, area construction saka 46,800 kothak meter