+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Ing Cina Wétan Segara Bridge (partisipasi)

wektu: 2018-08-13 Hits: 103

Sisih sipil wis dibangun déning Shanghai Engineering India Construction Group Co., Ltd. Kreteg utama kalebu sisih dhasar, area triangle, utama bridge rentang kreteg lan kelompok jembatan utama. Lumahing ditempelake sidewalks, tilase nyawang, tembok anti-tabrakan, karo hubungan.

Previous : Citigroup Building

Sabanjure : Wuxi Shimao siji