+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Ing Cina Wétan Segara Bridge (partisipasi)

wektu: 2018-07-21 Hits: 103

East Sea Bridge dumunung ing Nanhui County, Terminal Ferry Shanghai Luchaogang Town bab 4 km east of Nanhui Tsui, tengen Hangzhou Bay Shengsi County, Provinsi Zhejiang langsung menyang Island Yangshan cilik, bab 32.7 km. Project diwiwiti ing Desember 2002, rampung ing wulan Agustus 2005.