+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Wuxi Shimao siji

wektu: 2018-06-19 Hits: 99

Wuxi Shimao B Block 1 dumunung ing Wuxi City, kulon Beixinhe, area construction saka 9403.77 square meters, kang wilayah komersial 2093.32 square meters, omah wilayah saka 6541.86 square metekothak meterwur bangunan 37.9 meter.