+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>News

News

Yangpu Bridge

wektu: 2018-05-15 Hits: 95

Sugeng rawuh ing situsku!Yangpu Bridge punika menara kembar prestressed Beam gabungan Beam kreteg kabel manggon kabel pindho bidang, menara utama 220 dhuwur meter, assumed menara utama Puxi, menara utama Pudong, Puxi utama construction pendekatan bridge . The project has won the Shanghai "Magnolia" Award, Mentri India project model, the state "Luban Award."

Previous : Luwan District 117 pemblokiran omah

Sabanjure : Ana