+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>Products>sipil>Omah prefab

  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598434490037.jpg
  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598438197278.jpg
  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598433945179.jpg
  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598435420491.jpg
  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598433109600.jpg

Cepet Ngumpul Telung Lantai Flat Container Hotel

Hubungi kita

  • PRODUCT PURWAKA

Apa kaluwihan nggunakake kontainer flat pack kanggo mbangun hotel

Kontainer pengiriman digunakake kanggo ngangkut barang lan kargo kanthi aman ing saindenging jagad. Iki minangka ruang struktural sing kuwat lan awet. Wadhah bungkus rata diowahi saka kontainer pengiriman.

Struktur kuboid saka wadhah bungkus sing rata menehi desainer macem-macem pilihan ing desain ruang, lan bisa duwe macem-macem kombinasi lan pangowahan. Mulane, penampilane mesthi narik akeh arsitek kanggo njelajah kemungkinan anyar lan terus maju nyedhiyakake kemungkinan inovatif anyar. Wadah paket datar gampang diangkut lan bisa adaptasi karo lingkungan apa wae. Bisa dikombinasikake kanthi sukses dadi macem-macem jinis ruang, kayata Hotel, hostel, wisma, etc.

HTB1spwkXrj1gK0jSZFOq6A7GpXau

Wis dingerteni manawa kontainer flat pack Hotel wis mbantu banget urip kita. Bisa diarani manawa luwih anyar ditambahake ing industri konstruksi. Hotel kontainer paket datar wis dikembangake kanthi lancar ing industri konstruksi lan disenengi masarakat. Saiki akeh hotel sing bakal nggawe hotel kontainer paket flat sing unik. Dadi, apa kaluwihane hotel kontainer paket datar iki sing diupayakake wong?

First, bahan kasebut awet lan ora gampang deformasi

Wadah bungkus rata sing digunakake hotel kasebut digawe saka waja, sing tahan kuwat kanggo sawetara bencana alam lan ora bakal cacat. Desainer bisa ngrancang omah sing unik miturut idhe dhewe, sing bisa narik turis supaya bisa urip.

HTB19GggXp67gK0jSZPfq6yhhFXa6

Kapindho, nduweni teknologi pabrikan sing ketat

Bangunan tradisional kasebut bisa uga katon minangka fenomena tandhing sawise suwe digunakake, nanging omah sing digawe saka wadhah bungkus datar duwe teknologi pabrikan sing ketat, sing bakal nggawe omah sing bisa dipindhah iki katon minangka kinerja panyegelan sing luwih apik, lan ora bakal ana kebocoran banyu nalika udan.

HTB16i3iXvb2gK0jSZK9q6yEgFXaY

Nomer telu, frekuensi panggunaan dhuwur

Hotel wadhah bungkus rata nggunakake baja minangka sasis, lan banjur entuk macem-macem kombinasi ruang miturut konsep desain saben hotel, ora ketompo ukuran sing bisa disesuaikan, bisa nyukupi kabutuhane saben pangguna, lan nggawe struktur hotel wadhah paket rata kanggo diproses bakal nggawe umur layanan luwih dawa.

Kaping pat, perlindungan ekonomi lan lingkungan

Panganggone kontainer flat sing berkualitas ora mung bisa nyepetake kabeh periode konstruksi nanging uga bisa ngirit luwih akeh biaya. Akhire, yen sampeyan ora nggunakake, sampeyan uga bisa mbongkar lan ngolah ulang, sing nduweni pinunjul luwih gedhe kanggo perlindungan lingkungan sing kita tindakake.

Gaoya duwe basis produksi dhewe lan tim profesional kanggo konstruksi. Kita utamane duwe komitmen kanggo pengembangan lan konstruksi bangunan struktur baja anyar lan promosi lan aplikasi bahan bangunan anyar. Tim perusahaan nggunakake konsep konstruksi domestik lan manca paling anyar, sesuai karo desain struktur baja nasional lan standar konstruksi lan nggunakake bahan tembok anyar kanggo nggawe omah bangunan paling anyar kanggo pelanggan, lan nyedhiyakake solusi teknologi lan konstruksi paling lengkap; committed to China's green environmental protection Housing construction, kanggo nggawe omah penghematan energi paling anyar lan paling nyaman lan ramah lingkungan.


Contact Us