+86-13906275172

Kabeh Kategori
EN

Home>Products>Industri>Workshop

  • https://www.ntgaoya.com/upload/product/1563504665304359.png

Industrial Folding workshop baja struktural dilengkapi crane

Hubungi kita

  • PRODUCT PURWAKA

Material:Q345B,Q235 

pigura utama:panas mbalek lan gandheng baja 

Gendheng lan tembok materi:0.5panel siji mm 

Column lan lumahing Beam perawatan:2 100um lapisan anti-teyeng dicet 

wangun sambungan:sambungan bolt 

Warna panel:Navy-biru(werna selaras) 

Size:150m * 30m * 12m (ukuran selaras) 

liyane:kanthi skylight,ventilator lan crane Beam