+86-13906275172

Сите Категории
EN

дома>Вести>компанијата Вести

 • Окружниот Luwan 117 блок станбени

  Мост проектот Лупу се наоѓа на надворешната страна на Пудонг Puxi Сидро Пјер, со вкупна површина од 12,000 квадратни метри и вкупна висина од 61.54 метри. Тоа е главниот аспект на разгледување на Лупу мостот и разгледување лифт платформа и разгледување на. Проектот w

 • Wuxi Shimao еден

  Wuxi Б Блок Shimao 1 се наоѓа во Wuxi Сити, западно од Beixinhe, изградба површина од 9403.77 square meters, од кои на трговскиот центар на 2093.32 square meters, стквадратни метриповршина на 6541.86 square meters, вкупната висина на зградата 37.9 метри.

 • Морето мост на исток Кина (учество)

  Граѓанските дел е изграден од Шангај Градежништво и градежни Група копродукции, Ltd. На главниот мост вклучува темелна партија, триаголник област, главен распон мост и главниот мост палубата. Површинско прикачени тротоари, разгледување патеки, анти-судир ѕидови, со изолација.

 • Ситигруп зграда

  Ситигруп кула се наоѓа во Пудонг Lujiazui финансии и трговска зона. Тоа е во непосредна близина на Џин Мао кула и Ориентален бисер кула. просторот во зградата е 118,920 квадратни метри. Главната зграда е 40 ката и висина на зградата е 181 метри.  The project has won the Shanghai "Magnolia" Awa

 • Морето мост на исток Кина (учество)

  Мост Исток Море се наоѓа во округот Nanhui, Shanghai Luchaogang Town Ferry Terminal about 4 km east of Nanhui Tsui, across the Hangzhou Bay Shengsi County, Zhejiang покраината директно на мали Yangshan Island, во врска со 32.7 км. Проектот започна во декември 2002, завШангај Luchaogang Град Фери терминал за Мкилометри источно од Nanhui Цуи низ заливот Хангжу Shengsi Каунтиchaogang Town Ferry Terminal about 4 km east of Nanhui Tsui, across the Hangzhou Bay Shengsi County, Zhejiang покраината директно на мали Yangshan 

 • Окружниот Luwan 117 блок станбени

  Окружниот Luwan 117 блок се наоѓа во Luwan округ Fuxing Исток Road, Жинан крстосница, на вкупно пет 8 до 23 слоеви на станбени објекти, изградба површина од 46,800 квадратни метри

 • Global Finance зграда

  Ситигруп кула се наоѓа во Пудонг Lujiazui финансии и трговска зона. Тоа е во непосредна близина на Џин Мао кула и Ориентален бисер кула. просторот во зградата е 118,920 квадратни метри. Главната зграда е 40 ката и висина на зградата е 181 метри.  The project has won the Shanghai "Magnolia" Awa

 • Global Finance зграда

  Шангај Светскиот финансиски центар се наоѓа во Пудонг Lujiazui финансии и трговска зона, north of Century Avenue, west of Jinmao Tower. Shanghai World Financial Center, 101-storey, building height of 492 meters, construction area of 377,300 квадратни meters.Shanghai Светскиот финансиски центар се наосеверно од век авенијаujзападно од Jinmao кулаиШангај Светскиот финансиски центарnorth катаtuheight зградата на Jinmметриerизградба површина одancial Center, 101-storey, building height of 492 meters, construction area of 377,300 плоштад 

 • Лупу мостот предмостие проектот

  Граѓанските дел е изграден од Шангај Градежништво и градежни Група копродукции, Ltd. На главниот мост вклучува темелна партија, триаголник област, главен распон мост и главниот мост палубата. Површинско прикачени тротоари, разгледување патеки, анти-судир ѕидови, со изолација.

 • Yangpu мост

  Yangpu мост е близнак кула двоен кабел авион преднапрегнати композитни зрак зрак кабел остана мост, главната кула 220 метри надморска височина,, претпоставува главната кула Puxi, Пудонг главната кула, Puxi главните градежни пристап мост . The project has won the Shanghai "Magnolia" награда, Министерството за проектот Изградба модел, the state "Luban Award."