+86-13906275172

Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth nesh>certifikatat

Kontrolli i cilësisë

Gaoya vlerësohet vazhdimisht si ndërmarrje krediti bankare AAA dhe është gjithashtu anëtare e Mbikëqyrjes së Ndërtimit Inxhinierik të Kinës & Shoqata e Menaxhimit. Hatfarë është më shumë,ajo ka kaluar EN1090 (Standard evropian) Certifikata e prodhimit të strukturës së çelikut, ISO 9001:2008 Certifikata e sistemit të cilësisë,si dhe ISO 14000 Certifikata e sistemit të mjedisit.

certifikatat