+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>Tentang Kami>sertipikat

Control kualitas

Gaoya ieu terus dipeunteun sakumaha AAA perusahaan kiridit bank tur éta oge anggota Cina Téknik pengawasan Konstruksi & Manajemén Association.What urang leuwih,eta geus lulus EN1090 (baku Éropa) Struktur baja bijil Produksi, ISO 9001:2008 Bijil System kualitas,kitu ogé ISO 14000 Bijil System Lingkungan.

sertipikat