+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>Tentang Kami>Perkenalan parusahaan

v

Nantong Gaoya Steel Struktur CO., LTD. didirikan dina 1996, kalawan tujuan nyadiakeun awét, solusi wangunan ekonomis,sarta fokus dina achieving kapuasan pelanggan '.

Hal ieu terus dipeunteun sakumaha AAA perusahaan kiridit bank tur éta oge anggota Cina Téknik pengawasan Konstruksi & Manajemén Association.What urang leuwih,Gaoya geus meunang EN1090 (baku Éropa) Struktur baja bijil Produksi, ISO 9001:2008 Bijil System kualitas,kitu ogé ISO 14000 Bijil System Lingkungan.

Ayeuna Gaoya mangrupakeun produsén profésional husus dina ngarancang,ngahasilkeun jeung masang rupa wangunan,wadah,jambatan,transmisi listrik struktur munara baja,tur ayeuna teh ogé kalibet dina diobral jeung pamasangan Rancah baja,pigura kawat,lawang,jandéla,bagian hardware, parabot, alat-alat listrik,bahan hiasan,lambar baja jsb,nu nyieun jadi perusahaan modern komprehensif. Kusabab konsép pamasaran anyar,kualitas produk tinggi na jasa ikhlas, Gaoya ngéléhkeun kavling pujian ti para nasabah.

Dina taun-taun ayeuna,Gaoya geus undertaken angka proyék ti luar nagari sarta domestik,ayeuna produk eta urang geus diékspor ka Australia,Méksiko,Albania,Chili,Israel,Arab Saudi,Angola,Jamaica,Aljazair,Djibouti,Viétnam,Pakistan,Filipina,Nepal sarta loba nagara séjénna.

Kusabab ngadegna teh,Gaoya adhering to the "quality to create value, iman alus iklas yayasan,karajinan meunang kasuksésan, inovasi neangan ngembangkeun" filsafat bisnis, adhere to the "social development as its mission,centennial enterprise people-oriented"purpose,kalawan desain-kelas munggaran, téhnologi manufaktur canggih, tim profésional, Sistim kualitas ketat sangkan Gaoya badag sarta kuat.

Presiden Gaoya,Bapak Bao Yajun sapanjang kalawan sakabeh karyawan ngabagéakeun babaturan sakuliah dunya negotiate bisnis kerjasama ku surélék ,Telepon jeung ngadatangan.

A1