+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>Service kami>desain Konsultasi

desain Konsultasi


Kusabab ngadegna teh,Gaoya adhering to the "quality to create value, iman alus iklas yayasan,karajinan meunang kasuksésan, inovasi neangan ngembangkeun" filsafat bisnis, adhere to the "social development as its mission,centennial enterprise people-oriented"purpose,kalawan desain-kelas munggaran, téhnologi manufaktur canggih, tim profésional, Sistim kualitas ketat sangkan Gaoya badag sarta kuat.


Tim kacida profésional kami bakal luang euweuh usaha pikeun nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna di unggal hormat.


Tim desain Gaoya baris nyadiakeun Anjeun sareng:
- rarancang Arsitéktur:  Pinuh mertimbangkeun pamundut konsumén ',kaayaan lingkungan,Pastikeun desain kami anu dumasar kana kualitas jeung kaamanan salaku faktor pangpentingna.
- pabrik  rarancang:  Sakali arsitéktur sarta waja struktural gambar nu diverifikasi,sarta saméméh ngahasilkeun,unggal komponen informasi wincikan bakal némbongkeun dina gambar warung,kaasup bahan,ukuran,kuantitas jeung saterusna.
- rarancang Instalasi:   Sateuacan barang anjog di situs proyék,gambar instalasi bakal dibikeun pikeun cacakan.