+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>Service kami>cacakan Instruksi

cacakan Instruksi


Mimitina jeung foremost! Nyiapkeun sababaraha parabot na nyewa pagawe pikeun erection.If nu peryogi,kami gé nyieun daptar pikeun anjeun.
sajaba ti,instruksi atawa konstruksi tim insinyur urang bisa diatur sakumaha pamundut anjeun.


cacakan Hambalan:
1. pandemen
Yayasan rarancang jeung konstruksi nu penting dina prosés assembly. Pikeun mastikeun integritas optimum wangunan anyar Anjeun, yayasan kudu minuhan kriteria disain tangtu jeung kaayaan beban. Eta anu diperlukeun éta sakabéh tatapakan wangunan jadi dirancang ku hiji yayasan insinyur ngalaman, sarta ngagabung kalayan sagala kota lokal, county jeung kaayaan Konci. insinyur ieu ogé bisa nyadiakeun saran on penggalian, drainase, formwork, reinforcing baja, sarta proportioning beton.
2. Nyusun laporan struktur baja

(7) Masang Gutters, Downspouts na rake motong
(8) Médan Tangtukeun lokasi Walk Lawang na Windows