+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>hanggar

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563505157377221.png

Pigura lampu baja prefabricated hanggar struktur

Taros Kami

  • produk BUBUKA

standar:GB 

material:Q345, Q235B 

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja 

Kolom na beungeut beam perlakuan:2 100um lapisan anti karat dicét 

panto:Electric rolling door 

pamakéan struktur:Nepi ka 50 taun 

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur 

Waktos pangiriman:20 dinten saatos nampi bayaran