+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>hanggar

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563505324260111.png

hanggar baja pesawat struktur

Taros Kami

  • produk BUBUKA

standar:GB 

material:Q345, Q235B 

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja 

Hateup na témbok panel:Bodas tunggal plat baja corrugated 

Kolom na beungeut beam perlakuan:2 100um lapisan anti karat dicét 

panto:panto tilepan 

pamakéan struktur:Nepi ka 50 taun 

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur