+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Gedong naékna tinggi

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563503491676048.png

Komérsial struktur baja prefabricated wangunan hotél

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ngetik:Light frame 

material:Q345, Q235B 

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja 

Purlin:Galvanized C,Z purlin 

Floor:Three floors (ukuran ngaropéa) 

Seismic grade:Nine 

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur 

Waktos pangiriman:45 dinten saatos nampi bayaran