+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

  • Luwan District 117 blok padumukan

    The Lupu Sasak Project ieu lokasina di sisi luar tina Pudong Puxi jangkar Pier, mibanda luas konstruksi jumlahna aya 12,000 méter pasagi sarta jangkungna total ngeunaan 61.54 méter. Ieu téh mangrupa titik utama view tina sightseeing Lupu Sasak na sightseeing lift jeung platform sightseeing. Proyek w

    2016-11-18 Maca deui
  • Wuxi Shimao salah

    Wuxi Shimao B Blok 1 ieu lokasina di Wuxi Kota, kuloneun Beixinhe, aréa pangwangunan 9403.77 square meters, diantarana daerah komersil ngeunaan 2093.32 square meters, wewengkon padumukan di 6méter pasagi meters, total jangkungna wangunan 37.9 méter.

    2016-11-18 Maca deui
  • The East China Sea Sasak (kaayaan milu aub)

    Bagian sipil anu diwangun ku Shanghai Téknik Konstruksi sarta Pangwangunan Grup Co., Ltd. Sasak utama ngawengku bagian fondasi, aréa segitiga, utama sasak bentang Arch na dek sasak utama. Tamansari napel trotoar, trails sightseeing, tembok anti tabrakan, kalawan isolasi.

    2016-11-18 Maca deui
  • Citigroup Gedong

    The Citigroup Tower ieu lokasina di Pudong Lujiazui Keuangan jeung Aseng Trade. Ieu ieu padeukeut jeung Jin Mao Tower sarta Oriental Mutiara Tower. Daerah wangunan mangrupa 118,920 méter pasagi. Wangunan utama 40 carita tinggi jeung jangkungna wangunan mangrupa 181 méter.  The project has won the Shanghai "Magnolia" Awa

    2016-11-18 Maca deui
  • The East China Sea Sasak (kaayaan milu aub)

    Wétan Laut Sasak ieu lokasina di Nanhui County, Shanghai Luchaogang Town Ferry Terminal about 4 km east of Nanhui Tsui, across the Hangzhou Bay Shengsi County, Province Zhejiang langsung ka Pulo Yangshan leutik, kira-kira 32.7 km. Proyék dimimitian dina bulan Désémber 2002, réngsé dina bulan Agustus 2005.East Laut Sasak ieu lokasTerminal Ikmal Shanghai Luchaogang Town ngeunaann Fkm wétaneun Nanhui Tsuikmpeuntas Hangzhou Bay Shengsi Countyhou Bay Shengsi County, Province Zhejiang langsung ka Yangshan leutik 

    2016-11-18 Maca deui
  • Luwan District 117 blok padumukan

    Luwan District 117 block anu lokasina di Luwan District Fuxing Wetan Jalan, ijinan simpang, jumlahna aya lima 8 ka 23 lapisan wangunan padumukan, aréa pangwangunan 46,800 méter pasagi

    2016-11-18 Maca deui
  • Gedong Keuangan global

    The Citigroup Tower ieu lokasina di Pudong Lujiazui Keuangan jeung Aseng Trade. Ieu ieu padeukeut jeung Jin Mao Tower sarta Oriental Mutiara Tower. Daerah wangunan mangrupa 118,920 méter pasagi. Wangunan utama 40 carita tinggi jeung jangkungna wangunan mangrupa 181 méter.  The project has won the Shanghai "Magnolia" Awa

    2016-11-18 Maca deui
  • Gedong Keuangan global

    Shanghai Center Financial Dunya ieu lokasina di Pudong Lujiazui Keuangan jeung Aseng Trade, north of Century Avenue, west of Jinmao Tower. Shanghai World Financial Center, 101-storey, building height of 492 meters, construction area of 377,300 pasagi meters.Shanghai Dunya Center Financial ieu lokasina di Pudong Lujiazui Keuangan jeung Aseng Tkaléreun Abad AvenueAvkuloneun Jinmao Tower TShanghai Center Financial DunyaCentertingkatstjangkungna wangunanght ométermearéa pangwangunanrea of 377,300 alun-alun 

    2016-11-18 Maca deui
  • Lupu Bridgehead Project Sasak

    Bagian sipil anu diwangun ku Shanghai Téknik Konstruksi sarta Pangwangunan Grup Co., Ltd. Sasak utama ngawengku bagian fondasi, aréa segitiga, utama sasak bentang Arch na dek sasak utama. Tamansari napel trotoar, trails sightseeing, tembok anti tabrakan, kalawan isolasi.

    2016-11-18 Maca deui
  • Yangpu Sasak

    Yangpu Sasak mangrupakeun munara kembar prestressed beam komposit beam sasak sambungan kabel-ari kabel ganda pesawat, munara utama 220 tinggi méter, dianggap munara utama Puxi, munara utama Pudong, Puxi utama pangwangunan pendekatan sasak . The project has won the Shanghai "Magnolia" panghargaan, Departemen Konstruksi proyék modél, the state "Luban Award."

    2016-04-20 Maca deui