+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

Citigroup Gedong

waktu: 2019-11-13 hits: 133

The Citigroup Tower ieu lokasina di Pudong Lujiazui Keuangan jeung Aseng Trade. Ieu ieu padeukeut jeung Jin Mao Tower sarta Oriental Mutiara Tower. Daerah wangunan mangrupa 118,920 méter pasagi. Wangunan utama 40 carita tinggi jeung jangkungna wangunan mangrupa 181 méter.  The project has won the Shanghai "Magnolia" pangajén, the national "Luban Award."