+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

Lupu Bridgehead Project Sasak

waktu: 2019-03-20 hits: 95
Bagian sipil anu diwangun ku Shanghai Téknik Konstruksi sarta Pangwangunan Grup Co., Ltd. Sasak utama ngawengku bagian fondasi, aréa segitiga, utama sasak bentang Arch na dek sasak utama. Tamansari napel trotoar, trails sightseeing, tembok anti tabrakan, kalawan isolasi.
The Lupu Sasak Project ieu lokasina di sisi luar tina Pudong Puxi jangkar Pier, mibanda luas konstruksi jumlahna aya 12,000 méter pasagi sarta jangkungna total ngeunaan 61.54 méter. Ieu téh mangrupa titik utama view tina sightseeing Lupu Sasak na sightseeing lift jeung platform sightseeing. Proyék meunang panghargaan Luban nasional.


saméméhna : teu sahiji bae

Teras : Gedong Keuangan global