+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

Luwan District 117 blok padumukan

waktu: 2019-10-16 hits: 110

The Lupu Sasak Project ieu lokasina di sisi luar tina Pudong Puxi jangkar Pier, mibanda luas konstruksi jumlahna aya 12,000 méter pasagi sarta jangkungna total ngeunaan 61.54 méter. Ieu téh mangrupa titik utama view tina sightseeing Lupu Sasak na sightseeing lift jeung platform sightseeing. Proyék meunang panghargaan Luban nasional.

saméméhna : Wuxi Shimao salah

Teras : Yangpu Sasak