+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

The East China Sea Sasak (kaayaan milu aub)

waktu: 2018-08-13 hits: 104

Bagian sipil anu diwangun ku Shanghai Téknik Konstruksi sarta Pangwangunan Grup Co., Ltd. Sasak utama ngawengku bagian fondasi, aréa segitiga, utama sasak bentang Arch na dek sasak utama. Tamansari napel trotoar, trails sightseeing, tembok anti tabrakan, kalawan isolasi.

saméméhna : Citigroup Gedong

Teras : Wuxi Shimao salah