+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

The East China Sea Sasak (kaayaan milu aub)

waktu: 2018-07-21 hits: 103

Wétan Laut Sasak ieu lokasina di Nanhui County, Terminal Ikmal Shanghai Luchaogang Town ngeunaan 4 km wétaneun Nanhui Tsui, peuntas Hangzhou Bay Shengsi County, Province Zhejiang langsung ka Pulo Yangshan leutik, kira-kira 32.7 km. Proyék dimimitian dina bulan Désémber 2002, réngsé dina bulan Agustus 2005.