+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

Wuxi Shimao salah

waktu: 2018-06-19 hits: 110

Wuxi Shimao B Blok 1 ieu lokasina di Wuxi Kota, kuloneun Beixinhe, aréa pangwangunan 9403.77 square meters, diantarana daerah komersil ngeunaan 2093.32 square meters, wewengkon padumukan di 6méter pasagi meters, total jangkungna wangunan 37.9 méter.