+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Imah prefab

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1575535360302924.jpg

196M2 Prefab Resort Rumah Tangga Ganda Villa di Lapisan

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ukuran: 11100*7660mm

Pigura:  Bingkai aluminium penerbangan

Tembok jeung hateup: Témbok témbok komputasi termal multi-lapisan+ganda-lapisan laminated kaca spés merkuri luar

Panto sareng jandéla: Tembok langsing dina kaca témbok

Fasilitas: kakus, kamar mandi, cuci, lampu

kamar: 2 kamar tidur, 2 kamar mandi, 2 ruang tamu, 1 dapur

Dijual: 1 kumpulan / 40HQ

Tanggal pangiriman: 15 poé