+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Imah prefab

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1575534346724984.jpg

37M2 Lengkep Majelis Rumah Tangga Prefab Home Resort House

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ukuran:  8600*4300*2900mm  

Pigura:  Bingkai aluminium penerbangan

Tembok jeung hateup: Témbok témbok komputasi termal multi-lapisan+ganda-lapisan laminated kaca spés merkuri luar

Panto sareng jandéla: Tembok langsing dina kaca témbok

Fasilitas: kakus, kamar mandi, cuci, lampu, papakéan

kamar: 1 pangkeng, 1 kamar mandi, 1 ruang tengah

Dijual: 1 kumpulan / 20GP

Tanggal pangiriman: 15 poé