+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Imah prefab

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1575534738298287.jpg

43M2 Rumah Tangga Prefab Rumah Resort

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ukuran:  7800*5860mm  

Pigura:  Bingkai aluminium penerbangan

Tembok jeung hateup: Témbok témbok komputasi termal multi-lapisan+ganda-lapisan laminated kaca spés merkuri luar

Panto sareng jandéla: Tembok langsing dina kaca témbok

Fasilitas: kakus, kamar mandi, cuci, lampu

kamar: 1 pangkeng, 1 kamar mandi, 1 dapur, 1 balkon

Dijual: 1 kumpulan / 20GP

Tanggal pangiriman: 15 poé