+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Imah prefab

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598434490037.jpg
  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598438197278.jpg
  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598433945179.jpg
  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598435420491.jpg
  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1605598433109600.jpg

Gancang Ngumpulkeun Three Floors Flat Pack Container Hotel

Taros Kami

  • produk BUBUKA

Naon kaunggulan ngagunakeun wadah bungkus datar pikeun ngawangun hotél

Wadah pangiriman dianggo pikeun aman ngangkut barang sareng kargo di panjuru dunya. Éta rohangan struktural anu kuat pisan sareng awét. Wadah bungkus datar mekar tina kontainer pengiriman.

Struktur kuboid tina wadah bungkus datar masihan desainer rupa-rupa pilihan dina desain luar angkasa, sareng tiasa gaduh seueur kombinasi sareng parobihan. kituna, penampilan na sok narik seueur arsiték pikeun ngajajah kamungkinan anyar sareng teras-terasan nempatkeun kamungkinan inovatif anu énggal. Wadah bungkus datar gampang diangkut sareng tiasa adaptasi sareng lingkungan mana waé. Éta tiasa hasil digabungkeun kana sababaraha jinis rohangan, sapertos Hotel, asrama, wisma, jsb.

HTB1spwkXrj1gK0jSZFOq6A7GpXau

Éta dipikaterang yén wadah bungkus datar Hotel parantos ngabantosan pisan pikeun kahirupan urang. Tiasa diémutan yén langkung seueur kabaruan parantos ditambihan dina industri konstruksi. Hotél wadah bungkus datar parantos ngembangkeun pisan lancar dina industri konstruksi sareng parantos dipikaresep ku jalma. Ayeuna seueur hotél bakal nyiptakeun hotél wadah bungkus datar unik nyalira. Janten naon kaistiméwaan sapertos hotél wadah bungkus datar pikeun jalma anu diudag?

kahiji, bahanna awét sareng henteu gampang cacad

Wadah bungkus datar anu dianggo ku hotél didamel tina waja, anu tahan kuat ka sababaraha bencana alam sareng moal cacad. Désainer tiasa ngarancang bumi unik numutkeun ideu nyalira, anu tiasa narik wisatawan pikeun cicing.

HTB19GggXp67gK0jSZPfq6yhhFXa6

Kadua, éta ngagaduhan téknologi pembuatan anu ketat

Wangunan tradisional tiasa némbongan fenomena ngorondang saatos lami dianggo, tapi imah tina wadah bungkus datar gaduh téknologi pembuatan anu ketat, anu bakal ngajantenkeun sapertos imah anu tiasa dipindahkeun sapertos kinerja panyegelan anu langkung saé, sareng moal aya kabocoran cai dina usum hujan.

HTB16i3iXvb2gK0jSZK9q6yEgFXaY

Katilu, frékuénsi panggunaan tinggi

Hotél wadah bungkus datar nganggo waja salaku sasis, teras nampi rupa-rupa kombinasi rohangan numutkeun konsép desain unggal hotél, henteu masalah anu ukuranana tiasa disaluyukeun, éta tiasa nyumponan kabutuhan unggal pangguna, sareng nyiptakeun struktur hotél wadah bungkus datar pikeun pamrosésan bakal ngajantenkeun umur jasa langkung lami.

Kaopat, perlindungan ékonomi sareng lingkungan

Pamakéan wadah bungkus datar anu saé kualitas henteu ngan ukur tiasa ngingetkeun sadaya periode konstruksi tapi ogé tiasa ngahémat langkung seueur biaya. tungtungna, lamun henteu nganggo éta, anjeun ogé tiasa ngabongkar sareng ngadaur ulang, anu ngagaduhan signifikansi anu langkung ageung pikeun panangtayungan lingkungan anu diudag.

Gaoya gaduh basis produksi nyalira sareng tim propésional pikeun konstruksi. Kami utamina komitmen kana pamekaran sareng pangwangunan wangunan struktur baja anyar sareng promosi sareng panerapan bahan wangunan énggal. Tim perusahaan ngadopsi konsep pangwangunan domestik sareng asing pang anyarna, saluyu sareng desain struktur baja nasional sareng standar konstruksi sareng nganggo bahan témbok énggal pikeun nyiptakeun gedong pangwangunan pang anyarna pikeun konsumén, sareng nyayogikeun téknologi sareng solusi konstruksi pang lengkepna; committed to China's green environmental protection Housing construction, pikeun nyiptakeun panghemat énergi anu paling anyar sareng paling nyaman sareng perumahan anu ramah lingkungan.


Taros Kami