+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Tembongkeun Room

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1575535674775871.jpg

875Gedong Toko Pameran Pameran M2

Taros Kami

  • produk BUBUKA

Caréa konstruksi:875m2

Pigura:  Bingkai aluminium penerbangan

Tembok jeung hateup: Témbok témbok komputasi termal multi-lapisan+ganda-lapisan laminated kaca spés merkuri luar

Panto sareng jandéla: Tembok langsing dina kaca témbok, panto kaamanan

Fasilitas: Tandel, cuci, lampu, hawa AC, listrik, ledeung

Dijual: 1 kumpulan / 5*40HQ

Tanggal pangiriman: 45 poé