+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Tembongkeun Room

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563504018121269.png

Pigura baja mobil showroom Prefab / warung 4s

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ngetik:Light frame 

material:Q345, Q235B 

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja 

Hateup na témbok panel:0.5mm piring baja rusak 

Purlin:Galvanized C,Z purlin 

pamakéan struktur:Nepi ka 50 taun 

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur 

Waktos pangiriman:30 dinten saatos nampi bayaran