+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>industri>gudang

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563504464931194.png

Gancang ngawangun gudang struktur baja prefabricated

Taros Kami

  • produk BUBUKA

ngetik: Pigura baja lampu 

material:Q235B,Q345 

Hateup na témbok bahan:50mm panel sandwich témbok batu 

Kolom na beungeut beam perlakuan:2 100um lapisan anti karat dicét 

Warna panel:Angkatan Laut-biru jeung warna krim(warna ngaropéa) 

ukuran:50m * 40m * 6m (ukuran ngaropéa) 

panto:Baja panto rolling listrik 

Jandela:jandéla aluminium