+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>industri>bengkel

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563504581616587.png

Ngaropéa workshop struktur baja

Taros Kami

  • produk BUBUKA

material:Q345, Q235B

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja

Hateup na témbok bahan:50mm PU panel

Kolom na beungeut beam perlakuan:2 100um lapisan anti karat dicét

Connection form:Bolt connection

Warna panel:Silver(warna ngaropéa)

ukuran:68m*32m*10m (ukuran ngaropéa)

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur