+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>pertanian>hayam House

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563505067732615.png

instalasi gampang galvanized lapisan hayam imah baja prefab

Taros Kami

  • produk BUBUKA

aplikasi:ternak tegalan 

Hateup na témbok panel:50mm panel sandwich batu wol

perlakuan permukaan:Panas dip galvanized 

Purlin:C Z galvanized purlin 

jelas bentang:36m 

Jandela:jandéla aluminium 

panto:Sandwich Kidul panel panto ngageser

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:instruksi insinyur sarta gambar instalasi