+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>produk>urang sipil>Gedong naékna tinggi

  • HTTPS://www.ntgaoya.com/upload/product/1563503327800796.png

Desain ékonomi Muti-tingkat gedung struktur baja kantor

Taros Kami

  • produk BUBUKA

material:Q345, Q235B 

pigura utama:panas digulung sarta dilas baja 

Kolom na beungeut beam perlakuan:galvanized 

Connection form:Bolt connection 

Floor:four floors (ukuran ngaropéa) 

Seismic grade:Nine 

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake:Kalayan instruksi insinyur 

sertipikat:ISO9001:2008,CE