+86-13906275172

sadaya Kategori
en

Home>wartos

wartos

20ft Rumah kontainer anu tiasa diaksés ka Selandia Anyar

waktu: 2020-10-22 hits: 33



Salah sahiji kontainer anu tiasa dilegakeun 20ft dikirim dina Oct. 20, 2020 ka Auckland, Selandia Baru, éta bakal dijantenkeun kantor di ditu.


Pigura baja: struktur baja galvanis;

Pinding témbok sareng hateup: 75panel sandwich mm EPS;

Windows: Jandéla kaca ngageser aluminium, 8 susunan;

panto: Panto kaca ngageser aluminium, 1 kumpulan;

Lantai: Cement board+composite board;

cahaya: 6 lampu LED pcs;